Werkwijze en ervaring

YEAH! helpt ondernemers sinds 2005 met het lanceren en vernieuwen van bedrijven, producten en diensten. YEAH! bestaat uit een team van ondernemers, we hebben allemaal onze eigen specialiteit:

Ik ben Koen (consultant New Business)

Koen Atema heeft het Launch Café opgezet en is verantwoordelijk voor de marketing, positionering, maar ook voor het businessmodel en de strategie. “Het Launch Café is een sociale business, een community. De kracht van het concept schuilt in de interactie en gelijkwaardige relatie met klanten.”

> Koen Atema is onze consultant New Business

Ik ben Niek (consultant Investeringen & Strategie)

Niek Huizenga heeft jarenlange ervaring met ICT startups als oprichter en adviseur. Niek is expert in het ontwikkelen van business strategie, het ophalen van financiering en het begeleiden van een bedrijfsverkoop. Niek heeft zowel voor zijn eigen als voor andere startups pre seed en groeikapitaal binnengehaald.

> Niek Huizenga is onze consultant Investeringen en Strategie

Ik ben Tim (consultant Market Research)

Tim Velthuis heeft recent marktonderzoek uitgevoerd voor onder andere Hanzevast Capital, de gemeente Emmen en EDBA. Verder is Tim als ondernemer betrokken bij Launch Café en Attaching.IT.

> Tim Velthuis is onze consultant Market Research

Diensten

YEAH! is in de tussentijd uitgegroeid tot consultancybedrijf voor startups en MKB. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor:

Marktonderzoek

New Business Development

Advies over risicokapitaal

 

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS