Wij zijn YEAH!

YEAH! helpt ondernemers sinds 2005 met het lanceren en vernieuwen van bedrijven, producten en diensten. YEAH! bestaat uit een team van ondernemers, even voorstellen:

Niek Huizenga

Niek is oprichter van YEAH! BV, Launch Café en diverse IT startups. Niek stoomt startups klaar voor een financieringsronde en de groeifase. Als Niek niet in Nederland is, zit hij meestal voor een project in San Franscisco, Tanzania of Johannesburg.

Niek Huizenga YEAH! / Launch Café
Tim Velthuis YEAH! / Launch Café

Tim Velthuis

Tim is market consultant bij YEAH!, mede oprichter van Attaching.IT en Launch Café. Ondernemers kunnen Tim vragen voor het onderzoeken en verkennen van nieuwe markten.  

Koen Atema

Koen is marketeer bij YEAH! en oprichter van Launch Café. In 2007 won Koen de landelijke prijs voor Leren Ondernemen. Koen houdt zich vooral bezig met business development, hij helpt MKB'ers met vernieuwen en onderscheiden in een concurerrende markt.

Koen Atema YEAH! / Launch Café

Diensten

YEAH! is in de tussentijd uitgegroeid tot consultancybedrijf voor startups en MKB. Wij helpen ondernemers met het lanceren en vernieuwen van bedrijven, producten en diensten. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor:

New Business Development

Advies over risicokapitaal

Marktonderzoek

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS