New Business Development

Koen Atema is onze consultant New Business. Koen helpt MKB'ers met vernieuwen en onderscheiden in een concurerrende markt. Daarbij kijkt Koen altijd naar de marktzijde, naar de commerciële strategie. “Wie is jouw klant? Hoe ga je ze bereiken? Waarmee raak je jouw klant en wat zijn hun argumenten om je producten te (blijven) kopen?”

Klantgericht innoveren

In 2010 heeft Koen het stappenplan voor klantgericht innoveren bedacht. Aan de hand van dit stappenplan helpt Koen MKB'ers met het scherpstellen van hun commerciële strategie. Het stappenplan bestaat uit 5 fases, waarbij je voortdurend je propositie en je businessmodel aan het uittesten bent. 

Waar kan je Koen Atema voor vragen?

Koen helpt MKB'ers met vernieuwen/ (her)positioneren en onderscheiden in een concurrende markt. Koen is inzetbaar voor het uitstippelen van de commerciële strategie en het in de markt zetten/ bedenken van (nieuwe) producten en diensten. 

Track record

Koen Atema heeft in 2012 het Launch Café opgezet en is verantwoordelijk voor de marketing, positionering, maar ook voor het businessmodel en de strategie. Verder geeft Koen regelmatig colleges op de Hanzehogeschool over klantgericht innoveren.

In 2007 was Koen winnaar van de landelijke prijs voor Leren Ondernemen en in 2010 genomineerd voor de European Enterprise Awards.

Neem contact op met Koen om kennis te maken 

 

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS