Marktonderzoek

Tim Velthuis is onze market consultant. Tim helpt MKB ondernemers en startups met marktonderzoek en het valideren van ideeën. Kortom: is er markt voor dit product en waarom is de klant bereid om het wel/niet te kopen?

Waar kan je Tim Velthuis voor vragen?

Tim doet als consultant onderzoek naar koopmotieven van klanten en wat de marktpotentie is voor (nieuwe) producten en diensten. In zijn aanpak gaat Tim in gesprek met klanten. Dit gesprek gaat over specifieke product eigenschappen, prijs perceptie (is het te duur of te goedkoop?) en koopmotieven van klanten.

Track record

In 2012 heeft Tim marktonderzoeken gedaan voor o.a Hanzevast Groep (propositie vastgoed in Almere) en de gemeente Emmen (haalbaarheid chemie- en kunststofincubator in Emmen) en heeft hij meegeholpen aan het opbouwen van het Launch Café in Groningen.

Neem contact op met Tim

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS