Investeringen en strategie

Niek Huizenga heeft jarenlange ervaring met ICT startups als oprichter en adviseur. Niek is expert in het ontwikkelen van business strategie, het ophalen van financiering en het begeleiden van een bedrijfsverkoop.

Daarnaast is Niek enkele weken per jaar werkzaam als docent, adviseur en onderzoeker in Zuid Afrika, Tanzania, Uganda en Silicon Valley.

Waarvoor kun je Niek inzetten?

Niek is inzetbaar als adviseur in het ontwikkelen van een business strategie of voor het ophalen van start- of groeifinanciering.

Track record

Niek heeft als ondernemer verschillende ICT startups opgezet. Een aantal is succesvol mislukt en een aantal zijn succesvol verkocht. Niek heeft zowel voor zijn eigen als voor andere startups pre-seed en groeikapitaal opgehaald.

Neem contact op met Niek om kennis te maken

 

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS