De Drentse Zaak, nu geopend!

De Drentse Zaak is een uniek initiatief in Noord-Nederland. De slagingskansen van de startende ondernemer vergroten, dat is het ultieme doel. Op vrijdag 30 september is De Drentse Zaak officieel geopend in het monumentale pand aan de Beilerstraat 24 in Assen.

De Drentse Zaak is een plek waar startende en gevestigde ondernemers samen komen om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en samen te werken om hun marktaandeel te vergroten. Maar ook een plaats waar dienstverleners vanuit de overheid en de markt samen komen.

De Drentse Zaak is een coöperatie waar ondernemers voor 100 euro per jaar lid van kunnen worden. Dit geeft toegang tot het loungecafé en de borrels, trainingen en bijeenkomsten die worden georganiseerd door De Drentse Zaak. Tevens behoren de ondernemers dan tot het netwerk van De Drentse Zaak. De Drentse Zaak is opgezet door Werkplein Baanzicht, Trevisie, YEAH! Incubator, Commissaris+ en Suporto. De ondernemers kunnen bij hen en andere dienstverleners terecht voor advies. De gemeente Assen heeft een startinjectie gegeven.

In De Drentse Zaak kunnen flexibele werkplekken, gemeubileerde kantoorruimtes, spreek- en vergaderruimtes gehuurd worden. Flexibele werkplekken zijn voor een half jaar of jaar te huur en dat is dan inclusief koffie, thee en lunch. Ondernemers zitten niet vast aan jarenlange huurcontracten en er is een goede combinatie mogelijk van thuiswerken en werken bij De Drentse Zaak. 

Kijk voor meer informatie op www.dedrentsezaak.nl.

Lees verder

16-01-2012 Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE
16-10-2011 High potentials opweg naar Silicon Valley
04-04-2011 Studiereis 2011 naar Silicon Valley
07-06-2010 Verslag EEA Awards in Madrid
09-05-2010 Studiereis naar Silicon Valley
01-02-2010 YEAH! open in Emmen en Assen
27-01-2010 YEAH! we zijn genomineerd
24-11-2009 Update field research Cape Town (video)verslag!
14-10-2009 YEAH! opdrachtgever voor onderzoek in Cape Town

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS