Afgeronde projecten

YEAH! heeft een heleboel projecten uitgevoerd, opgezet en afgerond. Sinds 2005 helpt YEAH! ondernemers met het lanceren van nieuwe bedrijven, producten en diensten. Hieronder vind je een greep uit onze projecten en initiatieven:

Internet Valley

De stichting Internet Valley ondersteunt ambitieuze ondernemers om innovatieve internetdiensten snel en professioneel in de markt te zetten. Internet Valley biedt hiervoor een zeer geavanceerd technisch platform verspreid over meerdere hoogwaardige datacentra en levert daarbij technologische kennis.

YEAH! zet zich in om innovatieve ICT ondernemers uit Groningen en Drenthe te koppelen aan de diensten van Internet Valley en onderhoudt de contacten met de ondernemers. Kijk voor meer informatie op www.griv.nl

Search Engine Delta

Binnen het project Search Engine Delta is YEAH! verantwoordelijk voor het opbouwen van het innovatieve Search en Discovery netwerk en het onderhouden de contacten met ondernemers. De stichting Search Engine Delta (SED) heeft als doel om het succes van bedrijven actief op het gebied Search & Discovery Technology te versnellen en vergroten. De stichting bindt en verbindt ondernemers en instellingen, organiseert netwerkbijeenkomsten en biedt faciliteiten en financieringsmiddelen.

Meer informatie op http://searchenginedelta.com/

De Drentse Zaak

In samenwerking met Gemeente Assen, Trevisie, Suporto, commissaris+ en werkplein Baanzicht, heeft YEAH!' De Drentse Zaak' opgericht. Ondernemers, ZZP'ers en bedrijven kunnen in De Drentse Zaak flexibel werken, vergaderen en netwerken. Uiteraard kunnen ondernemers in De Drentse Zaak ook kantoorruimte ruimte huren. YEAH! participeert in dit project en brengt haar kennis in die het heeft opgebouwd met het opstarten van incubators, de coaching van bedrijven en stelt tevens haar netwerk ter beschikking om zoveel mogelijk ondernemers te laten weten wat er allemaal mogelijk is in Drenthe.

YEAH! Incubator Netwerk

Wilt u uw bedrijf een kickstart geven? In Groningen, Assen en Emmen kunt u een kantoor huren in de YEAH! Incubator. Naast kantoorunits en professionele faciliteiten kunt u bij onze incubatormanager terecht voor vragen en advies. In de YEAH! Incubator onderneemt u nooit alleen, u komt in een netwerk van startups, investeerders en interessante contacten terecht.

Jong Leren Ondernemen

Jong Leren Ondernemen is een project dat ondernemerschap stimuleert onder MBO (niveau 3 en 4) leerlingen in de provincie Groningen. YEAH! is betrokken als ondernemerscoach, "leren ondernemen-expert" en is verantwoordelijk voor het train the trainer project.

Jong Leren Ondernemen is een samenwerkingsverband tussen Alfa College, Menso Alting, AOC Terra en Noorderpoort.

BL!NK ondernemend gedrag

In opdracht van de school voor Commerciele dienstverlening van het ROC Noorderpoort heeft YEAH! een leergang "ondernemend gedrag" ontwikkeld. In een periode van 12 weken ondernemen 16 uitblinkers voor het goede doel. De uitblinkers organiseren acties om geld in te zamelen voor KIKA en krijgen daarbij ondersteuning aan de hand van workshops over o.a. personal skills, samenwerken, netwerken en zakelijke performance.

Opdrachtgevers van YEAH!

 
   
   

 

Nieuw in Groningen... LAUNCH CAFE

Een inspirerende plek waar innovatieve ondernemers en professionals kunnen ondernemen, overleggen en netwerken. Dat is het nieuwe concept van YEAH!: Ideaal voor ondernemers en professionals ... lees verder

meer nieuws

How to create a business model canvas?

  A business model canvas is an easy tool to describe the most important parts of your business. With this one pager you can describe ... lees verder

meer artikelen

Contact

Bel YEAH!:
050 8507012

Bezoek YEAH!:
Herestraat 106
9711 LM Groningen

realisatie: Baksteen Media, hetCMS